Voor bedrijven in de Albrandswaard is eetcafé De Gouden Arend een uitstekende gelegenheid voor een businessborrel, zakenlunch of -diner of bedrijfsfeest.

Bedrijfslunch of flexwerken
Dat blijkt wel uit het feit dat de Gouden Arend steeds vaker een ontmoetingsplaats is voor ondernemers, niet alleen uit Rhoon maar ook uit de Waalhaven, Charlois, Rotterdam-Zuid, Gadering, Hoogvliet en Barendrecht en omgeving. Voor optimaal zaken doen tijdens de lunch heeft u overdag gratis toegang tot het internet, dat maakt zelfs flexwerken vanuit De Gouden Arend mogelijk.

Bedrijfsborrel, zakeneten of feestje vieren
Wist u overigens al dat De Gouden Arend elke vrijdagmiddag vanaf 17 uur een bedrijfsborrel organiseert met gratis hapjes? Trakteer ook úw relaties op een borrel en/of etentje in de Gouden Arend om in de juiste sfeer zaken te bespreken en informeel te netwerken.

Ook voor bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes bent u bij De Gouden Arend aan het juiste adres. Maak een afspraak met chefkok en bedrijfsleider Alex van Vuuren om de mogelijkheden door te nemen en stel met hem een mooi arrangement samen.

Altijd in beeld
Wilt u met uw bedrijf in beeld zijn ook als u er zelf niet bent, dan kunt u voor een klein bedrag uw bedrijf presenteren via de beeldschermen in het restaurant.

 

Kortom: van advocaat tot zakenman, voel je welkom bij eet- en bespreekcafé De Gouden Arend!

De Arend Restaurant in Rhoon

De Arend restaurant
Dorpsdijk 248, 3161 CJ Rhoon

Reserveren
tel: 010 5015323
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden
dinsdag t/m zondag
van 12:00 - 23:00 uur

Maandag gesloten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vrijdagmiddagborrel

bittergarnituur

Elke vrijdag vanaf 17.00 uur borrelen met gratis hapjes!